mr. M.R. Vossen

Familierecht en erfrecht advocaat

Roepnaam: Marino
Universiteit/afstudeerrichting: Universiteit Utrecht/Privaatrecht

Rechtsgebied:

Tevens gecertificeerd Legal Mediator

Meer over Marino:

Marino heeft Rechten gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Tijdens zijn studie is hij werkzaam geweest bij meerdere advocatenkantoren en daarnaast als griffier bij Rechtbank Midden-Nederland, hetgeen zeer nuttige praktijkervaring heeft opgeleverd die hij nog altijd goed kan toepassen in zijn huidige werk als advocaat.

Sinds 2008 is Marino als advocaat werkzaam bij SBM Advocaten te Houten. Hij is een civilist en houdt zich onder meer bezig met het erfrecht, personen- en familierecht en het arbeidsrecht. Daarnaast treedt Marino op namens meerdere bedrijven, op het gebied van arbeidsrecht (ontslag, inkrimping, etc.) en verbintenissenrecht.

Naast advocaat is Marino tevens gecertificeerd Legal Mediator. Al tijdens zijn universitaire studie heeft Marino zich verdiept in mediation, later heeft hij zich daarin verder geprofessionaliseerd en treedt hij regelmatig als mediator op. 

De werkwijze van Marino kenmerkt zich door zijn persoonlijke, tactische en belangengerichte aanpak. Geen zaak is hetzelfde en datzelfde geldt ook voor de betrokken mensen. De handelswijze en aanpak van een zaak moet daarom continu afgestemd zijn op de speficieke zaak, de daarin betrokken personen en hun belangen.

vragen? bel gerust 030-6353432

Wij plaatsen functionele cookies om de website naar behoren te laten functioneren en voor het anoniem analyseren van bezoekgegevens.