Nieuws

dinsdag 1 oktober 2019

Op 2 oktober 2019 vindt de jaarlijkse Houtense Ondernemersdag plaats. Ditmaal draait alles om het thema: "Hoe future-proof is uw onderneming"?

dinsdag 20 augustus 2019

Deze voorwaarden hebben betrekking op het tijdelijk aangeboden mediationtraject voor een vaste prijs, zoals in dit artikel is gepresenteerd. 

vrijdag 21 juni 2019

Op 1 januari 2020 treedt de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) in werking. Deze wet brengt wijzigingen aan in de regels voor flexwerk, het ontslagrecht, de transitievergoeding en het stelsel van premieheffng WW met als doel de (on)balans tussen flexibele en vaste contracten te herstellen. 

vrijdag 11 januari 2019

Het blijft bij SBM Advocaten niet alleen bij goede voornemens voor 2019. Ter optimalisering van onze dienstverlening zijn we vanaf nu niet alleen in Houten, maar ook in Utrecht/Leidsche Rijn gevestigd, waar wij in het winkelcentrum Vleuterweide kantoorruimte hebben betrokken.

dinsdag 18 september 2018

De wereld staat niet stil, zeker niet op juridisch vlak. Als advocatenkantoor hebben wij zeer regelmatig te maken met nieuwe, gewijzigde en/of vervallen wet- en regelgeving. Alles en iedereen blijft in beweging. Het is dan ook van groot belang om up-to-date te zijn en te blijven.

dinsdag 11 september 2018

Vanwege de groei van ons kantoor is ons team per 1 september jl. uitgebreid met advocaat mevrouw mr. Kim Schepers.

vragen? bel gerust 030-6353432

Wij plaatsen functionele cookies om de website naar behoren te laten functioneren en voor het anoniem analyseren van bezoekgegevens.