mr. R. van den Brink

beheer

Advocaat  |  Partner  |  MfN-Registermediator  

Roepnaam: Richard
Universiteit/afstudeerrichting: Universiteit Utrecht/Privaatrecht

Rechtsgebieden:

Aangesloten bij de vereniging voor arbeidsrecht

Meer over Richard:
In 1986 voltooide Richard zijn studie Rechten aan de Universiteit Utrecht en is hij als advocaat werkzaam. Hij heeft bij meerdere advocatenkantoren gewerkt. Richard is mede-oprichter van Van Slagmaat Advocaten te Houten, welk kantoor wij nu kennen als SBM Advocaten. 

Richard is een echte civilist. Hij beschikt over uitzonderlijk veel kennis en ervaring op het gebied van ondernemingsrecht, contractenrecht en arbeidsrecht. Hij treedt veelvuldig op voor zowel grote bedrijven (multinationals) als voor particulieren. 

Zijn werkwijze laat zich omschrijven als krachtig en doordacht, waarbij het niet alleen gaat om oplossen van bestaande problemen of geschillen, maar ook om het voorkomen daarvan in de toekomst. 

Richard is als MfN-Registermediator opgenomen in het kwaliteitsregister van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Tevens is hij als associate verbonden aan Schonewille & Schonewille Legal Mediation. Zijn waardevolle kennis en ervaring, opgedaan in meer dan 30 jaar geschillenbeslechting, weet hij als mediator goed in te zetten.

Neem contact op:
030-6353432
brink@sbmadvocaten.nl