mr. M.R. Vossen

beheer

 Advocaat  |  ADR® register-mediator 

Roepnaam: Marino
Universiteit/afstudeerrichting: Universiteit Utrecht/Privaatrecht

Rechtsgebieden:

mr. M.R. Vossen is in het ADR-Register geregistreerd als certified mediator, certified negotiator, certified arbitrator en certified conflict coach. 

ADR associate certified register mediator ADR associate certified negotiator ADR associate certified register arbiter ADR associate certified conflict coach

Meer over Marino:
Marino heeft Rechten gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Tijdens zijn studie is hij werkzaam geweest bij meerdere advocatenkantoren en daarnaast als griffier bij Rechtbank Midden-Nederland, hetgeen zeer nuttige praktijkervaring heeft opgeleverd die hij nog altijd goed kan toepassen in zijn huidige werk als advocaat en mediator.

Sinds 2008 is Marino als advocaat werkzaam bij SBM Advocaten te Houten. Hij houdt zich onder meer bezig met het erfrecht, personen- en familierecht en het arbeidsrecht en staat zowel particulieren als bedrijven bij. Daarnaast is Marino werkzaam als Legal Mediator op het gebied van onder meer personen- en familierecht, arbeidsrecht en erfrecht. Naast de gebruikelijke opleidingen volgde hij onder meer een specialisatieopleiding legal family mediation en is hij toegelaten tot het ADR Register, waarin hij is geregistreerd als certified mediator, negotiator, arbitrator en conflict coach.  

De werkwijze van Marino kenmerkt zich door zijn persoonlijke en belangengerichte aanpak. Ieder geschil vereist maatwerk en persoonlijke aandacht om tot een écht goede oplossing te komen. 

Neem contact op:
030-6353432
vossen@sbmadvocaten.nl

Advocaten zijn verplicht om zich te registreren in een rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten. Deze registratie dienen zij bekend te maken op hun website. Mr. M.R. Vossen heeft in voornoemd rechtsgebiedenregister de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd en is op grond van deze registratie verplicht om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd (hoofd)rechtsgebied):
     - Erfrecht
     - Familierecht (mediation, echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, ouderschap en erkenning, collaborative divorce)