mr. K. Schepers

beheer

Advocaat

Roepnaam: Kim
Universiteit/afstudeerrichting: Universiteit Utrecht/Privaatrecht

Rechtsgebieden:

Meer over Kim:
Kim heeft Rechten gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. In haar werk als advocaat houdt zij zich onder meer bezig met het arbeidsrecht, contractenrecht en het personen- en familierecht. Verder heeft Kim de Grotius Specialisatieopleiding Arbeidsrecht met succes gevolgd. 

Kim is sinds 2010 werkzaam als advocaat. Zij is bevlogen in haar werk, met oog voor detail en de creativiteit en slagvaardigheid die nodig is om zaken tot een goed einde te brengen.

Neem contact op:
030-6353432
schepers@sbmadvocaten.nl

Advocaten zijn verplicht om zich te registreren in een rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten. Deze registratie dienen zij bekend te maken op hun website. Mr. K. Schepers heeft in voornoemd rechtsgebiedenregister de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd en is op grond van deze registratie verplicht om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd (hoofd)rechtsgebied):
     - Algemene praktijk (burgerlijk recht)
     - Personen- en familierecht (echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, internationaal privaatrecht, internationale kinderontvoering, jeugdbeschermingsrecht, ouderschap en erkenning)