mr. C. van der Mark

beheer

Advocaat  |  Partner

Roepnaam: Christian
Universiteit/afstudeerrichting: Universiteit Utrecht/Privaatrecht

Rechtsgebieden:

Aangesloten bij de vereniging voor arbeidsrecht

Meer over Christian:
Christian studeerde Rechten aan de Universiteit Utrecht en is sinds 2000 werkzaam als advocaat. In 2004 sloot hij zich aan bij het toenmalige Van Slagmaat Advocaten in Houten. In 2009 werd hij partner, ter gelegenheid waarvan de kantoornaam werd veranderd in SBM Advocaten. Naast zijn werk als advocaat ligt zijn hart bij voetbalclub FC Utrecht. Zo is Christian voorzitter van Stichting True Support van FC Utrecht.

Als advocaat is Christian onder meer actief in het civiele recht, waaronder arbeidsrecht, ondernemingsrecht en personen- en familierecht. 

Christian is een mensen-mens en dat kenmerkt ook zijn werkwijze. Hij streeft naar oplossingen die niet alleen juridisch correct maar ook rechtvaardig zijn. Daarbij gaat hij voortvarend te werk, met 100% inzet.  

Neem contact op:
030-6353432
mark@sbmadvocaten.nl

Advocaten zijn verplicht om zich te registreren in een rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten. Deze registratie dienen zij bekend te maken op hun website. Mr. C. van der Mark heeft in voornoemd rechtsgebiedenregister de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd en is op grond van deze registratie verplicht om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd (hoofd)rechtsgebied):
     - Algemene praktijk (burgerlijk recht)
     - Familierecht (echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, ouderschap en erkenning)