mr. A.J. Begthel

beheer

Advocaat

Roepnaam: Andrea
Universiteit/afstudeerrichting: Radboud Universiteit Nijmegen/privaatrecht

Rechtsgebieden:

Aangesloten bij de vereniging voor arbeidsrecht

Meer over Andrea:
Andrea studeerde Management Economie en Recht te Utrecht, waarna zij aan de Radboud Universiteit te Nijmegen Rechten studeerde. Sinds 2002 is Andrea als advocaat werkzaam. Naast Advocaat is Andrea actief in de paardensport, niet alleen als deelneemster maar ook als medeorganisator van diverse activiteiten.

In haar werk is Andrea onder meer (maar zeker niet uitsluitend) actief in het personen- en familierecht en in het arbeidsrecht. Haar aanpak is te omschrijven als persoonlijk, kordaat en effectief. Met name in het personen- en familierecht betekent dit dat er verder gekeken moet worden dan alleen naar het juridische. Maar zij zal ook doorpakken als dat nodig is.

Neem contact op:
030-6353432
begthel@sbmadvocaten.nl

Advocaten zijn verplicht om zich te registreren in een rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten. Deze registratie dienen zij bekend te maken op hun website. Mr. A.J. Begthel heeft in voornoemd rechtsgebiedenregister de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd en is op grond van deze registratie verplicht om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd (hoofd)rechtsgebied):
     - Familierecht (mediation, echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, ouderschap en erkenning)