Uitbreiding van ons team per 1 september jl. en wijziging van ons logo

beheer

Vanwege de groei van ons kantoor is ons team per 1 september jl. uitgebreid met advocaat mevrouw Mr Kim Schepers. Kim Schepers is in 2010 als advocaat beëdigd en zij heeft vanaf 2010 tot en met 31 augustus 2018 gewerkt voor een advocatenkantoor uit Amersfoort.

Kim Schepers is een ervaren en toegewijd advocaat en met name actief op het gebied van personen- en familierecht, arbeidsrecht en verbintenissenrecht. In 2016 heeft zij de Grotius specialisatieopleiding arbeidsrecht afgerond. Kim Schepers treedt in arbeidszaken zowel op voor werkgevers als werknemers. Op het gebied van personen- familierecht kunt u bij haar onder andere terecht voor echtscheidingen (zowel eenzijdig als op gezamenlijk verzoek), al dan niet gecombineerd met kwesties omtrent zorg- en contactregelingen (omgangsregelingen), kinder- en/of partneralimentatie, boedelverdelingen etc. Wij zijn verheugd met haar komst en versterking van ons team!

Waar we ook verheugd mee zijn is onze vernieuwde website, die sinds dinsdag 18 september jl. in de lucht is. Tevens hebben we vanaf die datum een vernieuwd logo wat u uiteraard ook op de nieuwe website aantreft.

Met passie en daadkracht blijven wij ons graag, zonder poespas, in duidelijke taal en recht door zee voor u inzetten!