Advocatenkantoor Leidsche Rijn

Op zoek naar een advocatenkantoor in Leidsche Rijn? SBM Advocaten staat al tientallen jaren garant voor de best mogelijke dienstverlening aan onze cliënten. Daarom kunt u bij ons advocatenkantoor in Leidsche Rijn voor juridisch advies, rechtsbijstand, bemiddeling en mediation.

Vestiging Leidsche Rijn

Vestiging Leidsche Rijn

Middenburcht 136

3452 MT Utrecht

T: 030 – 755 53 83

E: leidscherijn@sbmadvocaten.nl

Linkedin: SBM Advocaten & Mediators 

Arbeidsrecht advocaat

Nadat u een arbeidsovereenkomst sluit krijgt u te maken met arbeidsrecht. Het kan dan voorkomen dat u te maken krijgen met een arbeidsgeschil. Evenals een andere kwestie op het gebied van arbeidsrecht en ontslagzaken. Wij als advocatenkantoor in Leidsche Rijn staan klaar om u te helpen. 

Familierecht advocaat

Bent u op zoek naar een Familierechtadvocaat in Leidsche Rijn? Bijvoorbeeld omdat een u scheiding wilt aanvragen? Heeft u vragen op het gebied van alimentatie? Evenals omgangsregelingen of het afwikkelen van huwelijkse voorwaarden? Bij ons advocatenkantoor kunt u terecht met al uw vragen. 

Ondernemingsrecht advocaat

Als advocatenkantoor in Leidsche Rijn zijn we dé specialist op het gebied van ondernemingsrecht in de regio Utrecht. We ondersteunen met name het MKB. Veelal bij vraagstukken op het gebied van ondernemingsrecht. Zijn uw algemene voorwaarden wel up-to-date? Is alles goed geregeld bij de bedrijfsovername? Bent u aansprakelijk als een werknemer arbeidsongeschikt raakt tijdens het werk? Dit zijn allemaal vragen waar ons advocatenkantoor in Leidsche Rijn u bij kan ondersteunen.

Bestuursrecht advocaat Leidsche Rijn 

Het bestuursrecht is een onderdeel van het publiekrecht (regels die gelden tussen de overheid en burgers). Met andere woorden: het gaat vaak om besluiten van de overheid. Bijvoorbeeld besluiten van gemeentes en provincies. Ook kan het gaan om handhaving, beleidsvorming, ruimtelijke ordening, enzovoorts. Bovendien valt het ambtenarenrecht ook onder het bestuursrecht. Ons advocatenkantoor in Leidsche Rijn ondersteunt u graag op het gebied van bestuursrecht. 

Mediation Leidsche Rijn 

Mediation is gericht op het oplossen van geschillen en problemen. Bijvoorbeeld partijen die begeleid door een Mediator in gesprek gaan om tot een oplossing te komen. Mediation kent grote voordelen. Onder andere biedt het meer mogelijkheden dan een juridische procedure. Bent u op zoek naar een mediator in Leidsche Rijn? Binnen ons advocatenkantoor in Leidsche Rijn hebben we gecertificeerde Legal Mediator advocaten. 

Erfrecht advocaat

Bent u op zoek naar een erfrecht advocaat in Leidsche Rijn? Nadat iemand overlijdt, moet er vaak in korte tijd heel veel geregeld worden. Naast het afscheid en de uitvaart krijgt u te maken met het erfrecht. Tegelijkertijd moeten ineens allerlei beslissingen genomen worden. Waarvan de gevolgen niet goed zijn te overzien. Verder kunnen allerlei aspecten een rol gaan spelen waar u nooit eerder mee te maken heeft gehad. Ons advocatenkantoor in Leidsche Rijn staat u graag bij.

Huurrecht advocaat

Het huurrecht bestaat uit diverse onderdelen. De meest voorkomende geschillen hebben betrekking op de huur/verhuur van kantoorruimte en van woonruimte. Echter kan het ook gaan om overige bedrijfsruimte (zoals het huren van een werkplek dat niet voor het publiek toegankelijk is). Daarnaast ziet het huurrecht op bijvoorbeeld de huur/verhuur van voertuigen, machines/werktuigen, enzovoorts. Onze advocaten in Leidsche Rijn beschikken over kennis en ervaring op deze rechtsgebieden.

Op zoek naar een advocatenkantoor in Leidsche Rijn? 

Onze advocaten in Leidsche Rijn hebben ieder een eigen specialistische deskundigheid op één of meerdere rechtsgebieden. Bovendien vindt er veelvuldig overleg plaats tussen het team van advocaten. Zodat ieders bijzondere deskundigheid in de behandeling van zaken tot uiting komt. Als advocatenkantoor in Leidsche Rijn staan we graag voor u klaar. 

Wij helpen u graag

Op zoek naar een advocaat in Leidsche Rijn?