Bestuursrecht / ruimtelijke ordening

In zaken tegen de overheid adviseren wij en verlenen wij rechtsbijstand op het gebied van:

Tevens adviseert en begeleidt SBM Advocaten vergunninghouders bij de aanvraag van vergunningen en ontheffingen en verlenen wij rechtsbijstand in bezwaarprocedures en beroepsprocedures die tegen verleende vergunningen zijn opgestart door derden-belanghebbenden. Onze bestuursrecht advocaat staat voor u klaar.

Meer informatie? Neem contact met ons op 030-6353432

Huurrecht

Wij adviseren en procederen namens huurders en verhuurders van woonruimte en bedrijfsruimte bij:

Meer informatie? Neem contact met ons op 030-6353432

Andere rechtsgebieden

Wij zijn tevens deskundig op het gebied van:

 

Komt u uit Houten (regio Utrecht) en heeft u een juridisch probleem of wenst u advies of rechtsbijstand op een rechtsgebied dat niet hierboven is genoemd? Geen nood! Neemt u vooral contact met ons op en vraag ons of wij over de benodigde kennis en ervaring beschikken om u deskundig te kunnen helpen. Mochten wij u niet kunnen helpen, dan kunnen wij u altijd nog doorverwijzen naar de juiste advocaat of het juiste advocatenkantoor. Daar zijn wij eerlijk in, want wij doen graag waar wij goed in zijn!

Meer informatie? Neem contact met ons op 030-6353432

Deel deze pagina:

Vragen? Bel gerust

Advocatenkantoor Houten - Telefoonnummer 030-6353432

 

Kwaliteit en daadkracht....

Regio Utrecht - Daadkrachtige advocaten

Kwaliteit en daadkracht staan centraal in onze bedrijfsvoering. Kwaliteit, omdat wij diepgang in de materie een absolute noodzaak vinden. Daadkracht, omdat slagvaardig handelen leidt tot goede oplossingen en wij staan voor uw en onze zaak.
 Advocatenkantoor Nieuwegein Vianen Bunnik kwaliteitIn kwaliteit investeren wij al jaren. Met name op de gebieden van contractenrecht, ondernemings- en insolventierecht, milieurecht, (ruimtelijk) bestuursrecht, personen- en familierecht, personenschade en huurrecht hebben wij bijzondere expertise in huis.

Laatste nieuws

Wanneer gedraagt een werknemer zich verwijtbaar?

Een werknemer die verwijtbaar handelt, kan alléén ontslagen worden als hij wist dat het gedrag door zijn werkgever niet zou zijn toegestaan. Het moet de werknemer ‘kenbaar’ zijn dat hij iets verkeerds doet. Maar wanneer is dat dan het geval?

lees meer


JFM RSS App

last updated: 16/08/2018 08:39
  • Opzegging huur en ontruimingsbescherming bij kantoorruimte
    Kantoren worden in ons huurrecht beschouwd als ‘overige bedrijfsruimte’. Vaak geldt er een huurovereenkomst van vijf jaar, die automatisch wordt verlengd met een zelfde periode van vijf jaar . In de huurovereenkomst is vaak een bepaling opgenomen dat opzegging uiterlijk één jaar voor einddatum schriftelijk dient te gebeuren. Zo niet, dan wordt de huurovereenkomst automatisch verlengd.

Van Slagmaat, Van den Brink, Van der Mark Advocaten • SBM Advocaten / Het Spoor 64 / 3994 AL Houten / telefoon 030-6353432 / info@sbmadvocaten.nl

Privacy statement en cookie policy
Klachtenreglement
Algemene voorwaarden
Disclaimer

© 2015 SBM Advocaten

design: Kjoew!

Bekijk als desktop versie.