Ons kantoor


SBM Advocaten is gevestigd op Het Spoor 64 te Houten. Van daaruit is ons team al jarenlang actief in Houten en de directe omgeving daarvan. SBM Advocaten werkt daarnaast ook landelijk en zelfs internationaal. Een sterke lokale verbondenheid met zowel "het Houtense" alsook met de stad en regio Utrecht is natuurlijk vanzelfsprekend.

Niet zelden zult u SBM Advocaten dan ook aantreffen als (actief) sponsor van een groot aantal lokale en regionale activiteiten en evenementen.

Neemt u gerust eens de moeite om een bezoek te brengen aan ons kantoor. SBM Advocaten is er tenslotte voor u!

 

Deel deze pagina:

Vragen? Bel gerust

Advocatenkantoor Houten - Telefoonnummer 030-6353432

 

Kwaliteit en daadkracht....

Regio Utrecht - Daadkrachtige advocaten

Kwaliteit en daadkracht staan centraal in onze bedrijfsvoering. Kwaliteit, omdat wij diepgang in de materie een absolute noodzaak vinden. Daadkracht, omdat slagvaardig handelen leidt tot goede oplossingen en wij staan voor uw en onze zaak.
 Advocatenkantoor Nieuwegein Vianen Bunnik kwaliteitIn kwaliteit investeren wij al jaren. Met name op de gebieden van contractenrecht, ondernemings- en insolventierecht, milieurecht, (ruimtelijk) bestuursrecht, personen- en familierecht, personenschade en huurrecht hebben wij bijzondere expertise in huis.

Laatste nieuws

Schadeplichtigheid werknemer bij ontslag op staande voet

Wat veel werkgevers nog steeds niet weten is dat, indien zij een werknemer terecht op staande voet ontslaan, er aanspraak kan worden gemaakt op een schadevergoeding. Deze schadevergoeding is gelijk aan het loon (inclusief vakantietoeslag) over de opzegtermijn die de werkgever op grond van de arbeidsovereenkomst in acht zou hebben moeten nemen.

lees meer


JFM RSS App

last updated: 26/05/2018 22:56

Van Slagmaat, Van den Brink, Van der Mark Advocaten • SBM Advocaten / Het Spoor 64 / 3994 AL Houten / telefoon 030-6353432 / info@sbmadvocaten.nl

Privacy statement en cookie policy
Klachtenreglement
Algemene voorwaarden
Disclaimer

© 2015 SBM Advocaten

design: Kjoew!

Bekijk als desktop versie.